Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, σήμερα στην Πρέβεζα εδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία
της ΝΟΔΕ Πρέβεζας .
Η κυρία σταθακοπούλου συνόδευε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ
Κύριος Τζίμας  Νίκος 
ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού  Δ.Ε. και Ιονίων νήσων Νεας Δημοκρατίας
Γιαννης Δρδαμάνης. και το μέλος της πολ. γραμματίας της Ν.Δ. Τζιανλουκα Ματσίρας.Η Κυρία Σταθακοπούλου τονισε οτι:
Όλα αυτά τα χρόνια  μέσα από τον κόσμο του Θεάτρου , της Τέχνης και του Πολιτισμού ως ηθοποιός και καλλιτέχνης,αλλά και μέσα από τις σπουδές μου, τις προσωπικές μου επιλογές, τις αξίες μου και την βαθιά μου περιέργεια για την Αλήθεια, δημιουργώ, εξελίσσομαι,  ευαισθητοποιούμαι  κι επαναπροσδιορίζομαι. Στο πλαίσιο αυτού ακριβώς του επαναπροσδιορισμού σημαντικών στόχων ζωής και καριέρας, είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Ν.Δ..
Πιστεύω ακράδαντα, ότι η ιδιότητα του Έλληνα πολίτη συμπορεύεται με αυτή του Ευρωπαίου και ότι η συνέργεια των δύο αυτών ιδιοτήτων μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη για την χώρα μας. Ως γυναίκα, επιθυμώ να στηρίξω με την δράση μου εντός κι εκτός Ελλάδας τις γυναίκες κάθε ηλικίας, που είτε ως εργαζόμενες είτε ως νοικοκυρές και μητέρες – συχνά και όλα αυτά μαζί- δρουν προς όφελος της κοινωνικής συνοχής και προόδου. Πιστεύω πως  στόχος μας  πρέπει να είναι  η ενδυνάμωση της συνείδησης ότι ανήκουμε όλοι στην ίδια κοινότητα. Όλοι  αγαπάμε την πατρίδα μας και όλοι χρειάζεται να δράσουμε από κοινού.Η Κυρία σταθακοπούλου αναφέρθηκε ακόμη στην αρχαία δωδώνη καθώς και στην αρχαία Νικόπολη αλλά και σε αλλα μνημεία της ελλαδος που πρέπει να τύχουν αναγνώρησης από την ευρωπαική ενωση.


Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: