Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της δυναμικής Προέδρου της Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πρέβεζας από το Κανάλι κας Ιωάννας Πάσχου - Καμακάρη.
Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της σημερινής συνάντησης συνεργασίας που είχε η κα Ιωάννα Πάσχου- Καμακάρη (στο πλαίσιο των Θεματικών Ομάδων Προγραμματικού Σχεδιασμού με τη διαδραστική συμμετοχή και των Δημοτών διαμέσου της ιστοσελίδας www.dimoskardiasmas.gr του Συνδυασμού μας που μόλις σήμερα λανσαρίστηκε) στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.
Η συμμετοχή μιας σύγχρονης και δραστήριας γυναίκας με ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες στο ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», η οποία συνδυάζει άψογα την καθημερινή προσφορά στην οικογένεια της σε κάθε επίπεδο από τα εγγόνια έως και τους γονείς, με τη δυναμική της κοινωνική παρουσία σε μία σειρά δράσεων συλλόγων και πρωτοβουλιών των πολιτών, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την σπουδαιότητα της συμμετοχής στα ψηφοδέλτια των ενεργών πολιτών και ιδίως των γυναικών του τόπου μας.
Η Υποψήφια κα  Ιωάννα Πάσχου – Καμακάρη δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα: «Από πολύ μικρή έμαθα είτε από προσωπικό δυναμισμό αλλά είτε από την ανάγκη της προσφοράς στο συνάνθρωπο να είμαι σε κάθε τομέα, από το σπίτι και τη δουλειά έως και τις κοινωνικές μου δραστηριότητες, άτομο δράσης και πρώτης γραμμής. Άλλωστε ως Πρόεδρος του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πρέβεζας (ΛΕ.Μ.Α.Π) αν και πρωτίστως κοιτώ την καλή κατάσταση των φρένων επειδή μου αρέσει η ασφαλής γρήγορη πορεία τα χειρόφρενα της στασιμότητας και της απραξίας δεν μου ταιριάζουν… Με χαρά και νιώθοντας μεγάλη ασφάλεια της διαδρομής προς τις Δημοτικές Εκλογές, είμαι υποψήφια και «συνοδηγός» στο αξιόπιστο και ποιοτικό συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Έχοντας στο τιμόνι της πορείας μας για τη Νίκη των Δημοτών, τον ικανό οδηγό μας και καταξιωμένο νοικοκύρη του Δήμου Πρέβεζας, τον αυριανό μας Δήμαρχο, τον Πολιτικό Μηχανικό Νίκο Γεωργάκο θα δώσουμε ένα ηθικό και ποιοτικό προεκλογικό αγώνα.  Ως προσωπικότητα που κρατώ τη δυναμική για τις κοινωνικές μάχες που δίνω στην πρώτη γραμμή αλλά και την αγάπη και την προσφορά για το κοινωνικό σύνολο θέλω να συμμετάσχω ενεργά στην απεμπλοκή του Δήμου μας που έχει τις προδιαγραφές να πάει με… «χίλια», με το στρατηγικό σχέδιο και τη σύγχρονη διακυβέρνηση ικανής ομάδας του Συνδυασμού μας ώστε να είμαι υπερήφανη μετά από τέσσερα έτη που θα κοιτώ την οικογένεια και τους συμπολίτες μου στο Κανάλι στα μάτια χάρη στο έργο που θα έχει επιτευχθεί!»
Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Ιωάννα - Πάσχου Καμακάρη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!
Η Ιωάννα - Πάσχου Καμακαρη γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στη Νικόπολη Πρεβέζης όπου και πήγε στο τοπικό Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια πήγε Γυμνάσιο στην Πρέβεζα και κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο λύκειο παντρεύτηκε τον άντρα της Μιχάλη Καμακάρη, μηχανικό αυτοκινήτων, και αφοσιώθηκε πλήρως στην οικογένειά της!  Έζησε έως το 2010 στην Ελευσίνα και από το 2011 επέστρεψαν με την οικογένεια ως  μόνιμοι κάτοικοι Καναλίου Πρεβέζης όπου και έχουν μεταφέρει όλες τις οικογενειακές επαγγελματικές δραστηριότητες στο Δήμο Πρέβεζας. Διατηρούσε κατάστημα εστίασης με επιτυχία στην Πρέβεζα για δύο χρόνια το οποίο και μεταπούλησε ως επιχείρηση.
Από το 2013 είναι Πρόεδρος της Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  Πρεβεζας( ΛΕ.Μ.Α.Π).
Συμμετέχει από φέτος στο πρόγραμμα φοίτησης της Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και ενίσχυσης προσφύγων και μεταναστών.

Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: