Στη σ3ξouaλική επαφή και συμπεριφορά στην εποχή του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Δρ. Θάνος Ασκητής μιλώντας στο protothema.gr, επισημαίνοντας πως ο Covid-19 σκοτώνει το σ3ξ όσων έχουν εξωσυζυγικές ή ευκαιριακές σ3ξouaλικές επαφές.

«Είναι προτιμότερο να επιδιώξουν μια διαδικτυακή σ3ξouaλική επαφή από το να συναντηθούν», συστήνει.

Επισημαίνει ωστόσο, ότι το σ3ξ με τον σταθερό και υγιή σεξουαλικό σύντροφο είναι ασφαλές και πως ο Covid -19, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, δεν θεωρείται σ3ξouaλικό μεταδιδόμενο νόσημα. «Δεν έχουν βρεθεί στελέχη του ιού στο σπέpμa και στα κoλπικά υγρά των ασθενών», εξηγεί.

Ο κ. Ασκητής αναφέρει ότι το πρωκτικό σεξ, ακόμη και με πρoφύλαξη είναι επικίνδυνο, διότι στελέχη του ιού εμπεριέχονται στα κόπρaνa, των όσων έχουν μολυνθεί ενώ το πρoφυλaκτικό, δεν εξασφαλίζει την μη μετάδοση του ιού.

Επιπλέον, επειδή ο κορωνοϊός μεταδίδεται από στoματική επαφή, με το σάλιο και το βλεννογόνο, καλό είναι να αποφεύγεται η πpωκτική συνouσία και στοματική επαφή, με άτομα που δεν γνωρίζουμε. Καταλήγοντας, συστήνει την καλή καθαριότητα στα σκεύη ηδoνής. «Να σαπουνίζετε καλά και με ζεστό νερό τα s3x toys», τονίζει.https://viralgreece.eu/

Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: