Ο ΠΑΣ Αχέρων ανακοινώνει την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και την στήριξη προς την ομάδα μας από έναν ζωντανό θρύλο του συλλόγου τον Κ. Τζίμα Χρήστο κατά κόσμων «ΤΑΡΖΑΝ» που για ακόμη μια χρόνια στηρίζει έμπρακτα τον σύλλογο μας.

Ο Κ. Χρήστος Τζίμας έχει εκφράσει την επιθυμία να βρίσκεται με πράξεις στο πλευρό μας και στην πρώτη γραμμή του συλλόγου και γι΄αυτό προχώρησε άμεσα στην απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας όπως κάθε χρόνο και συνδράμω όπως αυτός μπορεί θέλοντας με τη σειρά του να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο μας. Με αυτόν τον τρόπο, στέλνει στην ουσία και ένα μήνυμα συσπείρωσης προς την οικογένεια του Αχέρων, με την δική του κίνηση να αποτελεί το παράδειγμα για τον σύλλογο μας.

Όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, που σταθερά βρίσκετε σε υψηλά επίπεδα και σε πλαίσια πρωταθλητισμού, τα κατάφερε λειτουργώντας σαν μια μεγάλη οικογένεια, μαζί με τους φιλάθλους και όλους τους υποστηρικτές της. Με τη διαρκή στήριξη ολόκληρου του Νομού και με τον κόσμο κοντά στην ομάδα, πετύχαμε πολλά και με τη στήριξη αυτή να συνεχίζεται τη νέα χρονιά ο ΠΑΣ Αχερων θα εξακολουθήσει να βρίσκεται ψηλάNicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: