Εγκλωβισμένοι στο Περού παρέα 5 ατόμων από την ΠΑΡΓΑ.


Εγκλωβισμένοι στο Περού είναι αρκετοί τουρίστες, μεταξύ αυτών και μια παρέα 5 ατόμων από την Πάργα, Αλμπενα ο Κώστας Κοντογιάννης, ο Κωστής γεραλεξης, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Σπύρος κασιμης οι οποίοι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν παρθεί, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Βρίσκονται στο Περού από την εβδομάδα της Καθαράς Δευτέρας και θα επέστρεφαν την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Στις 16 Μαρτίου 2020, η περουβιανή κυβέρνηση ανακοινώνει χωρίς προειδοποίηση τις προηγούμενες ημέρες ότι όλες οι εγχώριες και διεθνείς πτήσεις σταματούν και γενικά όλα τα μεταφορικά μέσα. Έτσι η παρέα εγκλωβίστηκε στο Περού με την πρεσβεία να μην τους δίνει σαφείς πληροφορίες. Πιθανολογείται ότι από αύριο μπορεί και να υπάρξουν κάποιες πτήσεις αλλά πόσοι θα μπορέσουν να φύγουν είναι άγνωστο καθώς οι ευρωπαίοι τουρίστες είναι αρκετές χιλιάδες.

Από το κράτος δεν υπάρχει κάποια παροχή στους τουρίστες, ενώ επικρατεί στρατιωτικός νόμος, η κυκλοφορία επιτρέπεται 7 με 8 το πρωί για ψώνια και μετά όλο το υπόλοιπο 24ωρο στο ξενοδοχείο. 
Αστυνομία και Στρατός περιπολούν μέρα και τη νύχτα ελικόπτερα με προβολείς ώστε να μην υπάρχει μετακίνηση.


Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: