Την πολιτική βούληση για σημαντικές εργασίες βελτίωσης των γηπέδων Καναλακίου, Πάργας, αλλά και των αθλητικών χώρων των μικρότερων χωριών του Δήμου, εξέφρασε στην τελευταία του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Πάργας που ενέκρινε την αποδοχή συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI», για χρηματοδότηση εργασιών σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ειδικότερα η δημοτική αρχή της Πάργας και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Φρόσω Κοντοδήμα προγραμματίζουν εργασίες που θα φτάσουν τις 600.000 ευρώ και θα περιλαμβάνουν τις παρακάτω εργασίες:-Αντικατάσταση του χλοοτάπητα, περιμετρικό ταρτάν στίβου, αποκατάσταση κερκίδων και αποδυτηρίων, επισκευή περίφραξης στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου.
-Εργασίες στις εξέδρες του γηπέδου της Πάργας.
-Εργασίες στην εξέδρα του γηπέδου της Βαλανιδοράχης.
-Βελτιώσεις στο γήπεδο του Μεσοποτάμου.Αξίζει να σημειωθεί ότι διαχρονικά μεγάλο “αγκάθι” για την κοινωνία της Πάργας είναι η κάκιστη κατάσταση στο γήπεδό της, που δεν επιτρέπει να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ήδη το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση, αποδέχθηκε χρηματική δωρεά ποσού 23.312 ευρώ από το κληροδότημα «Β.Ε. Βασιλά» με σκοπό τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο για την εκτέλεση εργασιών βελτίωσης των εγκαταστάσεων των αποδυτηρίων του γηπέδου Πάργας.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της δημοτικής αρχής και του Ιδρύματος “Βασιλά”, ώστε να δρομολογηθεί και η επισκευή του χλοοτάπητα και να παραδοθεί όπως πρέπει επιτέλους στη νεολαία και τους συλλόγους της Πάργας το γήπεδο.
Παράλληλα θα γίνουν διερευνητικές επαφές και με τα κατά τόπους κοινοτικά συμβούλια, ώστε να υπάρξουν βελτιώσεις και στους αθλητικούς χώρους μικρότερων χωριών.


Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: