Θετική εξέλιξη, έρχονται προσλήψεις 2000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) άμεσα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enoplos.gr, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, κατάφερε με τις συντονισμένες προσπάθειες της και έρχονται, προσλήψεις 2000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ήδη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχει στείλει τις απαιτήσεις των προσλήψεων, για έγκριση στα δύο συναρμόδια Υπουργεία το Οικονομικών και Εσωτερικών.

Το Υπουργείο Οικονομικών, ήδη έδωσε το πράσινο φως, ώστε να υλοποιηθούν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι προσλήψεις, μένει μόνο η έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία προσλήψεως τον ΟΒΑ.

Σημαντικό είναι το γεγονός, ότι η έγκριση που έχει δώσει ήδη το Υπουργείο Οικονομικών, σημαίνει ότι το θέμα βαδίζει προς θετική εξέλιξη, γιατί και παλαιότερα που είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες να γίνουν προσλήψεις, τις είχε απορρίψει λόγο οικονομικού κόστους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας, από τους 2.000 ΟΒΑ που θα προσληφθούν, οι 1200 θα πάνε στον Στρατό Ξηράς, και από 400 σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.

Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: