Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκαν   και φέτος  για 17η συνεχή χρονιά οι κολυμβητικοί 
αγώνες ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2019 που διοργάνωσε  ο κολυμβητικόσ σύλλογος  - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ - στο δημοτικό κολυμβητήριο πρέβεζας  τη δευτέρα  12 αυγούστου .
Στην εκδήλωση  συμμετείχαν κολυμβητές  και κολυμβήτριες  του συλλόγου απο 3 ετών και πάνω,οι αγώνες ξεκίνησαν με επίδειξη των αρχάριων τμημάτων της ομάδας ,που έκλεψαν την παρασταση και καταχειροκροτήθηκαν .


Εξίσου εντυπωσιακή ηταν και η παρουσία των κολυμβητών ολων των τμημάτων που συμμετείχαν.
Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε μετάλιο  και αναμνηστικό δίπλωμα ως 
επιβράβευση για την προσπάθεια και την εξέλιξή τους.
Ο κολυμβητικός σύλλογος - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - δραστηριοποιέιται στην κολύμβηση στην πόλη της πρέβεζας απο το 2003 με τμήματα υποδομών και ακαδημιων εκμάθησης καθως και αγωνιστικών τμημάτων.


Ειναι μέλος της κολυμβητικής ομοσπονδίας ελλάδος ,εχει συμμετάσχει σε πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα με αρκετες διακρίσεις για το συλλογο και την πόλη.
Υπέυθυνη τμημάτων είναι η κυρία Ελευθερίου - Λύρου  Ιουλία  ,καθηγήτρια φυσικής αγωγής 
- προπονήτρια με ειδικότητα κολύμβησης και προπονητικ΄η εμπειρία 30 ετων, η οποία υπήρξε πρωταθλήτρια ελλάδος με συμμετοχές με την εθνική ομάδα σε βαλκανικούς και διεθνείς αγώνες.
Η κυρία Λύρου κάθε χρόνο πλαισιώνεται απο γυμναστές με ειικότητα στην κολύμβηση ,μαθαίνωντας και προπονώντας τα παιδιά ώστε να γνωρισουν και να αγαπήσουν το άθλημα της κολύμβησης .


Στήν ομιλία της η Κυρία Λύρου  αναφέρθηκε και στη σημασία που εχει ο αθλητισμός ,ο οποίος δημιουργεί  υγειή άτομα με ανεπτυγμένες νοητικές κινητικές και κοινωνικές δεξιώτητες με ευρεία  αντίληψη και κριτική σκέψη.
Άτομα που λειτουργούν το ίδιο καλα μόνα τους όσο και ενταγμένα στην ομάδα αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες .
Ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους  σε αυτή τη δραστηριότητά τους και διατηρολυν μια πολύ καλή σχέση συνεργασίας  και εμπιστοσύνης στο σύλλογο.
Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας 
ΓΚΟΠΗΣ  -   DONALD - ΣΥΡΡΑΚΟ - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ - ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ  MARCUS - FITNESS- ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ - BARRIO - PICCOLO - ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΚΑΒΑΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΑ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ HSM STUDIOS ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.
Τον ΓΚΟΠΗ ΚΩ/ΝΟ για την παροχή των φρούτων και τον Καρασαβόγλου Γεώργιο για  την παροχή της  γρανίτας καθως και φίλους εθελοντές για τη βοήθειά τους.
Συγχαρητήρια στά παιδιά που συμμετείχαν και ραντεβου την επόμενη χρονιά.
Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: