Τις τελευταίες μέρες η βροχή δίνει τη θέση της στην ηλιοφάνεια και το αντίστροφο. Σχεδόν σε καθημερινή βάση ο καιρός είναι διαφορετικός. Αυτό αναμένεται να αλλάξει μέσα στις γιορτινές μέρες.Τα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού φτάνουν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.
Και όλα δείχνουν, σύμφωνα και με τις σημερινές ανανεώσεις των καιρικών προγνωστικών μοντέλων πως σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι καλός και μάλιστα με τάση αισθητής βελτίωσης από τη Μεγάλη Τετάρτη και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.
Φυσικά, καθώς οι μέρες είναι πολλές και τα στοιχεία θα αλλάζουν από ανανέωση σε ανανέωση θα πρέπει να τα παρακολουθούμε καθημερινά, πλην όμως η τάση παραμένει σταθερή εδώ και αρκετά 24ωρα, σε σχέση με το τέλος της αστάθειας που από συνεχίζεται από τις αρχές Απριλίου και που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του μήνα.Καιρός Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η τάση του καιρού είναι μάλλον θετική.
Ωστόσο, τόνισε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για έχουμε σαφή εικόνα.
Επίσης ανέφερε πως τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες που θα συνεχιστούν  καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: