Από το πρωί του Σαββάτου η Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ.Ελίζα Βέζεμπεργκ βρίσκεται στην πρέβεζα.
η κ.Βόζεμπεργκ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας. Την κ.Βόζεμπεργκ συνόδευαν ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, και ο  Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νίκος Τζίμας.


Καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Γεωργάκος.
Καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, έχουμε κοστολογημένο πρόγραμμα, έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και είμαστε έτοιμοι στην ΝΔ να δώσουμε αυτόν τον μεγάλο αγώνα, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας. 


Παραβρέθησαν ακόμη και πήραν το λόγο, το μέλος της Π.Ε. Gianluca Ματσίρας, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Παναγιώτης Γκανάλας καθώς και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κολοβάτσιος .


Η  κ.Βόζεμπεργκ αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών,καθώς και σε ολα τα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη χώρα και τόνισε πως το πρόγραμμα της νεας δημοκρατιας εχει προβλέψει λύσεις για ολα και οτι εχει δύναμη προοπτικής.τόνισε επίσης πως  ο κυριάκος μητσοτάκης δεν θα εκτεθεί στους ελληνες.


Αμέσως μετά, η κυρία βοζεμπεργκ επισκέφθηκε το Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Κο Ιωάννη Μπούρη καθώς και με μέλη του Δ.Σ.Nicopolis Press

Το Nicopolispress.gr είναι ένα ειδησεογραφικό Blog με ειδήσεις από την Πρέβεζα, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα:

0 σχόλια: